Undervisning

Musikskolen er åben for alle uanset alder, bopæl, skole og tidligere musikerfaring – og tilbyder musikundervisning fra 1. september til 31. maj. Tilmelding til sæson 2021/22 åbner ? (dato følger).

Musikskolen er organiseret som en forening af undervisere, underlagt en bestyrelse bestående af en kontaktlærer og valgte bestyrelsesmedlemmer (forældre).

Paletten af undervisningstilbud afstemmes hvert år efter, hvad der efterspørges blandt musikeleverne. I løbet af undervisningsåret vil lærerne se på muligheder for at arrangere sammenspil.

Ønsker du undervisning i et andet instrument, end det vi lige har på programmet, er du velkommen til at sende en forespørgsel. Så undersøger vi, om dine ønsker kan imødekommes ! Skriv til os på mail adresse bernamus@gmail.com – gerne i god tid inden sæsonstart.

Musikskolens eminente lærere:

 

                                                                  

NYHED!

SANG

Niels HP

post@nielshp.dk

Underviser onsdag 

 

Niels HP Startede er uddannet fra Complete Vocal Institute i København og har undervist i sangteknik samme sted i 10 år. Der ud over har han 2 1/2 år på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han har undervist i sangteknik samt sammenspil på Rytmekons i København og Århus og på diverse sommerstævner samt givet vocal clinics i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Schweiz, Østrig og London.

Niels HP har udgivet et par albums i eget navn, turnerer med sin musik samt som gæstesolist med forskellige bands/bigbands og har gennem årene haft roller i flere store danske musicals.

 

                                                                          

SPIREKOR 

Marie – Louise Nørholm

mnorholm@worldonline.dk

OBS: Koret er desværre på standby, indtil vi har fundet lokaler, som lever op til retningslinjerne for COVID-19

Torsdag  (For indskolingen: E1+ E2, 1a+ 1b, 1a +1b og 2a +2b) 

 

Jeg er uddannet AM’er fra Konservatoriet i Kbh og har undervist på musikskole i mange år. Lige fra musik og bevægelse for børn og forældre, til musik for institutioner, musik for 0. klasser, sangundervisning for både børn og voksne, rytmisk kor for voksne og kor for både små og store børn. Pt. er de fleste af mine elever i alderen 0.-2. klasse.
Jeg er ny lærer i Musikskolen på Bernadotteskolen, men ikke ny på Berna, da jeg selv har gået på skolen.

I koret vil vi både synge, lege og bevæge os. -Sådan lærer man nemlig bedst synes jeg. Vi vil snuse lidt til både rytmer og noder og lære lidt om, hvad det vil sige at gå til kor. Men først og fremmest vil vi synge nogle gode sange.”

Jeg vægter både det faglige og det sociale højt i undervisningen. I mine timer skal der være plads til både de vilde sange og de stille. Og masser af grin!

 

                                                                          

KLAVER

Annette Laage Bøggild

mob. 22 83 63 69/ 35 42 01 21, annetteboeggild@hotmail.com

Underviser mandag, tirsdag og onsdag. 

 

Annette er pianist og cembalist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun også er uddannet i klaver- og cembalopædagogik. Hun underviser både i klassisk og rytmisk klaver.

Hun er desuden aktiv kammer-og orkestermusiker, solist og medlem af flere kammerensembler med løbende koncertvirksomhed i Danmark og U.K. (Cambridge). Annette er den lærer, der i det daglige er det uundværlige bindeled mellem Musikskolen og dens bestyrelse.

 

                                                                            

TROMMER og KEYBOARD

Jeppe Moesgård

mob. 27 12 25 28, jeppemusik@gmail.com

Underviser alle hverdage

 

Jeppe har undervist i trommer og keyboard lige så længe Musikskolen har eksisteret. Han har selv været elev på Bernadotteskolen og kender nok alle. Udover at undervise er han også studiemusiker og har spillet med utallige bands.

 

                                                                          

GUITAR, BAS, UKULELE OG MUSIKKARRUSEL

Søren Øland

tlf. 26 21 36 36, soerenoeland@hotmail.com

Underviser mandag, tirsdag og onsdag

 

Jeg er uddannet musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2016 med guitar som hovedfag. Udover at være aktiv i forskellige musikalske projekter er jeg sangskriver i mit eget band Ebo Dawn. Jeg har haft elever i alle aldre, og har i de sidste 10 år undervist på musikskoler, ungdomsskoler samt privatelever.

NYHED: Jeg tilbyder fra d. 1/9-2020 musikkarrusel fra 1. klasse. I undervisningen får du mulighed for at spille på forskellige musikinstrumenter såsom trommer, keyboard, guitar, bas og percussion. Vi skal bevæge os og bruge vores koordination når vi laver sang og rytme lege, og vores fantasi når vi skriver vores egne sange. Når vi er blevet rigtige gode spiller vi en koncert for familie og venner på skolen.

 

                                                                          

KLARINET, SAXOFON, TROMPET og TVÆRFLØJTE

Christian Linde Busk

tlf. 22 67 64 81, christianbusk@hotmail.com

Underviser primært tirsdag

 

Christian er uddannet klassisk klarinettist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2006, spiller både klarinet, saxofon, trompet og tværfløjte og er bl.a. aktiv udøvende i ensemblet Domino som klassisk klarinettist og solist.

Christian har modtaget undervisning af bl.a. Wenzel Fuchs, soloklarinettist i Berliner Philharmonikerne og Michel Arrignon, professor på National Superior Conservatory of Paris for Music and Dance.
Det musikpædagogiske arbejdsområde er Christians hovedfelt.
Udover sit professionelle virke som instrumentalist er han også dirigent.
Fast ansat på Holbæk Musikskole, Holbæk Garden, R. S. Musikskolen Kvistgård og Lollands Musikskoler.

Dirigent for Borgervæbningen i Maribo og grundskolen i Holbæk Garden.
Hjælper gerne alle nye elever med fremskaffelse af instrument.
I undervisningen indgår udover det instrumentale: nodelære, rytmik, hørelære og samspil.

 

                                                                          

Jacob_10x10GUITAR, BAS, TROMMER og UKULELE

Jacob Falk

mob. 60 62 30 72, jacobfalken@gmail.com

Orlov sæson 2020/21

 

Jacob har diplomeksamen i guitar og musikpædagogik fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2008. Han har undervist børn i alle aldre i guitar, bas, trommer og sammenspil på Busses Skole siden 2005 og hos os siden 2008. Jacob har også undervist i computerindspilning, redigering og miksning for voksne.

Jacob har i årenes løb spillet med en bred vifte af forskellige konstellationer og genrer (fra rock, jazz, folk til avantgarde) og har turneret i Danmark og Europa med indie-rockbandet ‘Kandy Kolored Tangerine’, ‘Tesco Value’ og ‘Mushi’. Han er musikalsk aktiv og har produceret, indspillet og mikset albums for ”Kandy Kolored Tangerine”, ”Black Rose”, ”Trick”, ”Snøft”, Pernille Louman og Anna Stengade.