Undervisning

Musikskolen er åben for alle uanset alder, bopæl, skole og tidligere musikerfaring – og tilbyder musikundervisning fra 1. september til 30. juni. 

Musikskolen er organiseret som en forening af undervisere, underlagt en bestyrelse bestående af en kontaktlærer og valgte bestyrelsesmedlemmer (forældre).

Paletten af undervisningstilbud afstemmes hvert år efter, hvad der efterspørges blandt musikeleverne. I løbet af undervisningsåret vil lærerne se på muligheder for at arrangere sammenspil.

Ønsker du undervisning i et andet instrument, end det vi lige har på programmet, er du velkommen til at sende en forespørgsel. Så undersøger vi, om dine ønsker kan imødekommes ! Skriv til os på mail adresse bernamus@gmail.com – gerne i god tid inden sæsonstart.

Musikskolens eminente lærere:

CELLO og KAMMERMUSIK

Samuel Kunstler

samuelkunstler@gmail.com

Underviser fredag 

Oprindeligt er jeg fra Frankrig, men har boet i Danmark de seneste 8 år. Jeg har optrådt hyppigt med DRs Symfoniorkester, Copenhagen Phil, Det Kongelige Kapel og Odense Symfoniorkester samt på tværs af genrer i opsætninger af musicals, rock og jazz.

Før jeg flyttede til Danmark, boede jeg i Rio de Janeiro, hvor jeg spillede i Brazilian Symphony Orchestra. Jeg har en  Master of Music fra Juilliard School og en Bachelor of Music fra New England Conservatory. Endvidere er jeg Suzuki certificeret underviser.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du eksempelvis har spørgsmål om cello eller mine undervisningsmetoder. 

Udover cello underviser jeg også meget gerne i kammermusik. Kontakt mig endelig, hvis du allerede har en gruppe, eller hvis du er på udkig efter en.

 

GUITAR

(El-guitar, Akustisk western, Akustisk spansk, El-bas og Ukulele)

Dennis Wiberg Clausen

Dennis Wiberg Clausen

stratoketcher@gmail.com 

Underviser mandag  (Anbefalet klassetrin: Fra og med 2. klassse)

Dennis er uddannet rytmisk guitarist/musiklærer fra bl.a. Syddansk Musikkonservatorium, Institut for Musik, Trondheim. Guitar Institute, London o.m.a. Dennis har en stærk faglighed, samt en omfattende pædagogisk undervisningserfaring fra mange års undervisning, af både børn/unge samt voksne.

” Som elev hos mig er du i høj grad med til at præge undervisningen, og vi tager udgangspunkt i de ønsker og drømme, du har som elev. I fællesskab lægger vi et undervisningsprogram, der er spændende, udfordrende, sjovt og lærerigt. Du kan forvente en topmotiveret/rutineret og meget engageret guitarlærer, der brænder for at spille og undervise dig i guitar og musik. VELKOMMEN! “

 

KLARINET og SAXOFON 

Christian Linde Busk

mobil: 22 67 64 81, christianbusk@hotmail.com

Underviser tirsdag eller onsdag

Christian er uddannet klassisk klarinettist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2006, spiller både klarinet, saxofon, trompet og tværfløjte og er bl.a. aktiv udøvende i ensemblet Domino som klassisk klarinettist og solist.

Christian har modtaget undervisning af bl.a. Wenzel Fuchs, soloklarinettist i Berliner Philharmonikerne og Michel Arrignon, professor på National Superior Conservatory of Paris for Music and Dance.
Det musikpædagogiske arbejdsområde er Christians hovedfelt.
Udover sit professionelle virke som instrumentalist er han også dirigent.
Fast ansat på Holbæk Musikskole, Holbæk Garden, R. S. Musikskolen Kvistgård og Lollands Musikskoler.

Dirigent for Borgervæbningen i Maribo og grundskolen i Holbæk Garden.
Hjælper gerne alle nye elever med fremskaffelse af instrument.
I undervisningen indgår udover det instrumentale: nodelære, rytmik, hørelære og samspil.

 

KLAVER (rytmisk og/eller klassisk)

Tom Moriis

mobil: 23 83 24 73, tommoriis@icloud.com

Underviser mandag  (Anbefalet klassetrin: Fra og med 2. klasse. De mindre klasser undervises i klaver af Mads Glad Fuglsbjerg, se info om Mads andetsteds her på siden)

Tom er uddannet på ASU School of Music ( Arizona ). Desuden har han modtaget soloklaverundervisning fra diverse kapaciteter indenfor faget gennem årerne ( Ole Kock Hansen, Jørgen Emborg m.fl. ). Tom har spillet og sunget i bands som Pockets og Kandy Kolored Tangerine, og han er aktiv sangskriver for danske og udenlandske artister. Tom underviser også i sangskrivning på konservatorier, aftenskoler og i KODA-regi.

Om sin undervisning siger Tom: “ Alle elever er forskellige, så jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker og behov”.

 

KOR og SPIREKOR

bernamus@gmail.com

Spirekor (1. og 2. klasse): OBS: Koret er på venteliste og oprettes først, når der er min. 9 tilmeldte

Kor (3. og 4. klasse): OBS: Koret er på venteliste og oprettes først, når der er min. 9 tilmeldte

Det handler om at have det sjovt, om at SYNGE, og om at være en del af et fællesskab. I korundervisningen arbejder vi blandt andet med:
  • at opleve glæden ved at synge sammen
  • at finde en fælles lyd
  • optræning af sangerkroppen
  • åndedrætsstøtte
Man kan ikke synge i kor alene. Kor er noget man gør sammen med andre. Så meld dig til kor, hvis du godt kan lide at synge og gerne vil synge sammen med andre.

 

MUSIKKARRUSEL, SAMMENSPIL, GUITAR OG KLAVER 

Mads Glad Fuglsbjerg

mobil: 31 77 80 15, madsgladmusik@gmail.com 

Underviser tirsdag og fredag 

Guitar- og klaverelever:  Mads underviser elever til og med 1. klasse i guitar og/eller klaver. For undervisning i guitar og/eller klaver af elever fra og med 2. klasse henvises til henholdsvis Dennis Wiberg Clausen (guitar) og Tom Moriis (klaver) som findes andetsteds her på siden

Mads er tidligere ansat i Legestuen og er derfor vant til både skolen og de helt små. Han underviser i guitar, klaver, sammenspil og musik-karrusel.

Mads læser desuden Musikvidenskab på Københavns Universitet. 

 

SANG

bernamus@gmail.com

Anbefalet klassetrin: Fra og med 3. klasse. De mindre klasser anbefales Spirekoret, se mere info om dette andetsteds her på siden.

Det handler om, at børnene skal have det sjovt og om at SYNGE. I sangundervisningen arbejder vi blandt andet med:
  • at finde sangelevens egen lyd
  • optræning af sangerkroppen
  • åndedrætsstøtte
  • performance og udtryk
Der tages altid udgangspunkt i sangelevens mål og ønsker, og sammen kan vi bevæge os derhen.
Hvis du selv skriver sange, kan du også arbejde med dem i sangtimerne.

 

TROMMER og KEYBOARD

Jeppe Moesgaard

mobil: 27 12 25 28, jeppemusik@gmail.com

Underviser alle hverdage

Jeppe har undervist i trommer og keyboard lige så længe Musikskolen har eksisteret. Han har selv været elev på Bernadotteskolen og kender nok alle. Udover at undervise er han også studiemusiker og har spillet med utallige bands.