Undervisning

Musikskolen er åben for alle uanset alder, bopæl, skole og tidligere musikerfaring – og tilbyder musikundervisning fra 1. september til 31. maj.

Musikskolen er organiseret som en forening af undervisere, underlagt en bestyrelse bestående af en kontaktlærer og valgte bestyrelsesmedlemmer.

Paletten af undervisningstilbud afstemmes hvert år efter, hvad der efterspørges blandt musikeleverne. I løbet af undervisningsåret vil lærerne se på muligheder for at arrangere sammenspil.

Ønsker du undervisning i et andet instrument, end det vi lige har på programmet, er du velkommen til at sende en forespørgsel. Så undersøger vi, om dine ønsker kan imødekommes ! Skriv til os på mail adresse bernamus@gmail.com – gerne i god tid inden sæsonstart.

 

Musikskolens eminente lærere!

                                                               NYHED

                                        KOR 

                                                            Marie – Louise Nørholm

mnorholm@worldonline.dk

                                                            Torsdag 14.00- 14.50

 

 

KLAVER

Annette Laage Bøggild

mob. 22 83 63 69/ 35 42 01 21, annetteboeggild@hotmail.com

Underviser mandag, tirsdag og onsdag. 

Annette er pianist og cembalist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun også er uddannet i klaver- og cembalopædagogik. Hun underviser både i klassisk og rytmisk klaver.

Hun er desuden aktiv kammer-og orkestermusiker, solist og medlem af flere kammerensembler med løbende koncertvirksomhed i Danmark og U.K. (Cambridge). Annette er den lærer, der i det daglige er det uundværlige bindeled mellem Musikskolen og dens bestyrelse.

 

simon rønneSANG OG KLAVER

Simon Rønne Rischel

 mob. 50509756

simonroenne@gmail.com

Underviser onsdag og torsdag.

 

Simon Rønne Rischel er sanger, pianist og sangskriver og er ved siden af Musikskolen på Bernadotteskolen partner i pladeselskab og lydstudie.

Han er uddannet sanger og musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium og blev cand. musicae i 2013. Han er aktiv i musikmiljøet i Danmark, både med eget band and the shine og andre projekter.

Simon har undervist i sang, klaver og sangskrivning lige siden han blev færdig som kandidat, bl.a. på Furesø Musikskole hvor han også har haft vokalgruppe og barbershop hold.
Han har desuden sunget i kor siden han var dreng, og har selv gået på skolen og har haft Annette som klaverlærer.

TROMMER og KEYBOARD

Jeppe Moesgård

mob. 27 12 25 28, jeppemusik@gmail.com

Underviser alle hverdage.

Jeppe har undervist i trommer og keyboard lige så længe Musikskolen har eksisteret. Han har selv været elev på Bernadotteskolen og kender nok alle. Udover at undervise er han også studiemusiker og har spillet med utallige bands.

 

Jacob_10x10GUITAR, BAS og TROMMER 

Jacob Falk

mob. 60 62 30 72, jacobfalken@gmail.com

Underviser primært mandag.

Jacob har diplomeksamen i guitar og musikpædagogik fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2008. Han har undervist børn i alle aldre i guitar, bas, trommer og sammenspil på Busses Skole siden 2005 og hos os siden 2008. Jacob har også undervist i computerindspilning, redigering og miksning for voksne.

Jacob har i årenes løb spillet med en bred vifte af forskellige konstellationer og genrer (fra rock, jazz, folk til avantgarde) og har turneret i Danmark og Europa med indie-rockbandet ‘Kandy Kolored Tangerine’, ‘Tesco Value’ og ‘Mushi’. Han er musikalsk aktiv og har produceret, indspillet og mikset albums for ”Kandy Kolored Tangerine”, ”Black Rose”, ”Trick”, ”Snøft”,cid:6A46018C-C1D1-4320-9AD1-92E33C50E258 Pernille Louman og Anna Stengade.

 

 KLARINET,  SAXOFON og

 FLØJTE                              

 

 

Christian Linde Busk

tlf. 22676481  christianbusk@hotmail.com

Underviser primært tirsdag

Christian er uddannet klassisk klarinettist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2006, spiller både klarinet og saxofon og er bl.a. aktiv udøvende i ensemblet Domino som klassisk klarinettist og solist.
Christian har modtaget undervisning af bl.a. Wenzel Fuchs, soloklarinettist i Berliner Philharmonikerne og Michel Arrignon, professor på National Superior Conservatory of Paris for Music and Dance.
Det musikpædagogiske arbejdsområde er Christians hovedfelt.
Udover sit professionelle virke som instrumentalist er han også dirigent.
Fast ansat på Holbæk Musikskole, Holbæk Garden, R. S. Musikskolen Kvistgård og Lollands Musikskoler.
Dirigent for Borgervæbningen i Maribo og grundskolen i Holbæk Garden.
Hjælper gerne alle nye elever med fremskaffelse af instrument.
I undervisningen indgår udover det instrumentale: nodelære, rytmik, hørelære og samspil.