Undervisning

Musikskolen er åben for alle uanset alder, bopæl, skole og tidligere musikerfaring – og tilbyder musikundervisning fra 1. september til 30. juni. 

Musikskolen er organiseret som en forening af undervisere, underlagt en bestyrelse bestående af en kontaktlærer og valgte bestyrelsesmedlemmer (forældre).

Paletten af undervisningstilbud afstemmes hvert år efter, hvad der efterspørges blandt musikeleverne. I løbet af undervisningsåret vil lærerne se på muligheder for at arrangere sammenspil.

Ønsker du undervisning i et andet instrument, end det vi lige har på programmet, er du velkommen til at sende en forespørgsel. Så undersøger vi, om dine ønsker kan imødekommes ! Skriv til os på mail adresse bernamus@gmail.com – gerne i god tid inden sæsonstart.

Musikskolens eminente lærere:

 

Nyhed: CELLO og KAMMERMUSIK

Samuel Kunstler

samuelkunstler@gmail.com

Underviser torsdag og fredag 

 

Oprindeligt er jeg fra Frankrig, men har boet i Danmark de seneste 8 år. Jeg har optrådt hyppigt med DRs Symfoniorkester, Copenhagen Phil, Det Kongelige Kapel og Odense Symfoniorkester samt på tværs af genrer i opsætninger af musicals, rock og jazz.

Før jeg flyttede til Danmark, boede jeg i Rio de Janeiro, hvor jeg spillede i Brazilian Symphony Orchestra. Jeg har en  Master of Music fra Juilliard School og en Bachelor of Music fra New England Conservatory. Endvidere er jeg Suzuki certificeret underviser.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du eksempelvis har spørgsmål om cello eller mine undervisningsmetoder. 

Udover cello underviser jeg også meget gerne i kammermusik. Kontakt mig endelig, hvis du allerede har en gruppe, eller hvis du er på udkig efter en.

 

Nyhed: SANG

Ditlev Ulriksen

tlf. 28 73 83 07, ditlev.ulriksen@youmail.dk

Underviser onsdag kl. 14 – 18  (Anbefalet klassetrin: Fra og med 3. klasse. Er man yngre, anbefales SPIREKORET) 

 

Ditlev er uddannet sang coach fra COMPLETE VOCAL INSTITUTE og har undervist siden 2016. Derudover har han 30 års erfaring på live scener i DK og hele verden, både med band, som. solist og i flere musicals. Som sangskriver og sanger har Ditlev udgivet 10 album i eget regi og medvirket på endnu flere som solist og korsanger.

Ditlevs sangundervisning bygger på den dansk udviklede COMPLETE VOCAL TECHNIQUE hvor sangeren altid er i  centrum og en session altid vil være baseret på dennes ønsker og behov. På den måde bliver sangeren motiveret og forhåbentlig også hurtigere bevidst om, hvordan stemmen fungerer på en sund måde.

Teknikken/undervisningen er meget pædagogisk og simpel og tager højde for alle læringstyper. Musik vil altid være omdrejningspunktet, så det ikke bliver for tørt og teoretisk.

Ditlev underviser også på MUSICS´COOL i Roskilde, MUSIC INSTITUTE OF COPENHAGEN, COMPLETE VOCAL INSTITUTE ligeledes i København og slutteligt egne private elever.

 

KLARINET, SAXOFON, TROMPET, TVÆRFLØJTE 

Nyhed: TRÆKBASUN og VALDHORN 

Christian Linde Busk

tlf. 22 67 64 81, christianbusk@hotmail.com

Underviser tirsdag eller onsdag

 

Christian er uddannet klassisk klarinettist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2006, spiller både klarinet, saxofon, trompet og tværfløjte og er bl.a. aktiv udøvende i ensemblet Domino som klassisk klarinettist og solist.

Christian har modtaget undervisning af bl.a. Wenzel Fuchs, soloklarinettist i Berliner Philharmonikerne og Michel Arrignon, professor på National Superior Conservatory of Paris for Music and Dance.
Det musikpædagogiske arbejdsområde er Christians hovedfelt.
Udover sit professionelle virke som instrumentalist er han også dirigent.
Fast ansat på Holbæk Musikskole, Holbæk Garden, R. S. Musikskolen Kvistgård og Lollands Musikskoler.

Dirigent for Borgervæbningen i Maribo og grundskolen i Holbæk Garden.
Hjælper gerne alle nye elever med fremskaffelse af instrument.
I undervisningen indgår udover det instrumentale: nodelære, rytmik, hørelære og samspil.

 

SPIREKOR 

Marie – Louise Nørholm

mnorholm@worldonline.dk

Onsdag kl. 14.00 – 14.50  (For indskolingen: E1 + E2, Fa + Fb, 1a + 1b og 2a + 2b) 

 

Jeg er uddannet AM’er fra Konservatoriet i Kbh og har undervist på musikskole i mange år. Lige fra musik og bevægelse for børn og forældre, til musik for institutioner, musik for 0. klasser, sangundervisning for både børn og voksne, rytmisk kor for voksne og kor for både små og store børn. Pt. er de fleste af mine elever i alderen 0.-2. klasse.
Jeg er ny lærer i Musikskolen på Bernadotteskolen, men ikke ny på Berna, da jeg selv har gået på skolen.

I koret vil vi både synge, lege og bevæge os. -Sådan lærer man nemlig bedst synes jeg. Vi vil snuse lidt til både rytmer og noder og lære lidt om, hvad det vil sige at gå til kor. Men først og fremmest vil vi synge nogle gode sange.”

Jeg vægter både det faglige og det sociale højt i undervisningen. I mine timer skal der være plads til både de vilde sange og de stille. Og masser af grin!

 

KLAVER (rytmisk og/eller klassisk)

Tom Moriis

mob. 23 83 24 73, tommoriis@icloud.com

Underviser mandag 

 

Tom er uddannet på ASU School of Music ( Arizona ). Desuden har han modtaget soloklaverundervisning fra diverse kapaciteter indenfor faget gennem årerne ( Ole Kock Hansen, Jørgen Emborg m.fl. ). Tom har spillet og sunget i bands som Pockets og Kandy Kolored Tangerine, og han er aktiv sangskriver for danske og udenlandske artister. Tom underviser også i sangskrivning på konservatorier, aftenskoler og i KODA-regi.

Om sin undervisning siger Tom: “ Alle elever er forskellige, så jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker og behov”.

 

GUITAR

(Akustisk western, Akustisk spansk/klassisk, Ukulele, El-bas og El-guitar)

MUSIKKARRUSEL og SAMMENSPIL

 

tlf. xx xx xx xx, xx@xx.com

Undervisningsdage mandag og torsdag

 

Musikskolen tilbyder også i 2022/23 undervisning i guitar (f.eks. akustisk western, akustisk spansk/klassisk, ukulele, el-bas og / eller el-guitar) samt musikkarrusel og sammenspil. Vi glæder os til inden for kort tid (før der åbnes for tilmelding i starten af juli) at kunne byde velkommen til Musikskolens nye, yderst kompetente og meget erfarne underviser i disse fag. 

 

TROMMER og KEYBOARD

Jeppe Moesgård

mob. 27 12 25 28, jeppemusik@gmail.com

Underviser alle hverdage

 

Jeppe har undervist i trommer og keyboard lige så længe Musikskolen har eksisteret. Han har selv været elev på Bernadotteskolen og kender nok alle. Udover at undervise er han også studiemusiker og har spillet med utallige bands.