Undervisning

Musikskolen er åben for alle uanset alder, bopæl, skole og tidligere musikerfaring – og tilbyder musikundervisning fra 1. september til 30. juni. 

Musikskolen er organiseret som en forening af undervisere, underlagt en bestyrelse bestående af en kontaktlærer og valgte bestyrelsesmedlemmer (forældre).

Paletten af undervisningstilbud afstemmes hvert år efter, hvad der efterspørges blandt musikeleverne. I løbet af undervisningsåret vil lærerne se på muligheder for at arrangere sammenspil.

Ønsker du undervisning i et andet instrument, end det vi lige har på programmet, er du velkommen til at sende en forespørgsel. Så undersøger vi, om dine ønsker kan imødekommes ! Skriv til os på mail adresse bernamus@gmail.com – gerne i god tid inden sæsonstart.

Musikskolens eminente lærere:

 

CELLO og KAMMERMUSIK

Samuel Kunstler

samuelkunstler@gmail.com

Underviser fredag 

 

Oprindeligt er jeg fra Frankrig, men har boet i Danmark de seneste 8 år. Jeg har optrådt hyppigt med DRs Symfoniorkester, Copenhagen Phil, Det Kongelige Kapel og Odense Symfoniorkester samt på tværs af genrer i opsætninger af musicals, rock og jazz.

Før jeg flyttede til Danmark, boede jeg i Rio de Janeiro, hvor jeg spillede i Brazilian Symphony Orchestra. Jeg har en  Master of Music fra Juilliard School og en Bachelor of Music fra New England Conservatory. Endvidere er jeg Suzuki certificeret underviser.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du eksempelvis har spørgsmål om cello eller mine undervisningsmetoder. 

Udover cello underviser jeg også meget gerne i kammermusik. Kontakt mig endelig, hvis du allerede har en gruppe, eller hvis du er på udkig efter en.

 

GUITAR

(El-guitar, Akustisk western, Akustisk spansk, El-bas og Ukulele)

Dennis Wiberg Clausen

Dennis Wiberg Clausen

mobil: 26 74 94 89, denniswibergclausen@hotmail.com

Underviser mandag  (Anbefalet klassetrin: Fra og med 2. klassse)

 

Dennis er uddannet rytmisk guitarist/musiklærer fra bl.a. Syddansk Musikkonservatorium, Institut for Musik, Trondheim. Guitar Institute, London o.m.a. Dennis har en stærk faglighed, samt en omfattende pædagogisk undervisningserfaring fra mange års undervisning, af både børn/unge samt voksne.

” Som elev hos mig er du i høj grad med til at præge undervisningen, og vi tager udgangspunkt i de ønsker og drømme, du har som elev. I fællesskab lægger vi et undervisningsprogram, der er spændende, udfordrende, sjovt og lærerigt. Du kan forvente en topmotiveret/rutineret og meget engageret guitarlærer, der brænder for at spille og undervise dig i guitar og musik. VELKOMMEN! “

 

KLARINET, SAXOFON, TROMPET, TVÆRFLØJTE 

TRÆKBASUN og VALDHORN 

Christian Linde Busk

mobil: 22 67 64 81, christianbusk@hotmail.com

Underviser tirsdag eller onsdag

 

Christian er uddannet klassisk klarinettist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2006, spiller både klarinet, saxofon, trompet og tværfløjte og er bl.a. aktiv udøvende i ensemblet Domino som klassisk klarinettist og solist.

Christian har modtaget undervisning af bl.a. Wenzel Fuchs, soloklarinettist i Berliner Philharmonikerne og Michel Arrignon, professor på National Superior Conservatory of Paris for Music and Dance.
Det musikpædagogiske arbejdsområde er Christians hovedfelt.
Udover sit professionelle virke som instrumentalist er han også dirigent.
Fast ansat på Holbæk Musikskole, Holbæk Garden, R. S. Musikskolen Kvistgård og Lollands Musikskoler.

Dirigent for Borgervæbningen i Maribo og grundskolen i Holbæk Garden.
Hjælper gerne alle nye elever med fremskaffelse af instrument.
I undervisningen indgår udover det instrumentale: nodelære, rytmik, hørelære og samspil.

 

KLAVER (rytmisk og/eller klassisk)

Tom Moriis

mobil: 23 83 24 73, tommoriis@icloud.com

Underviser mandag  (Anbefalet klassetrin: Fra og med 2. klasse. De mindre klasser undervises i klaver af Mads Glad Fuglsbjerg, se info om Mads andetsteds her på siden)

 

Tom er uddannet på ASU School of Music ( Arizona ). Desuden har han modtaget soloklaverundervisning fra diverse kapaciteter indenfor faget gennem årerne ( Ole Kock Hansen, Jørgen Emborg m.fl. ). Tom har spillet og sunget i bands som Pockets og Kandy Kolored Tangerine, og han er aktiv sangskriver for danske og udenlandske artister. Tom underviser også i sangskrivning på konservatorier, aftenskoler og i KODA-regi.

Om sin undervisning siger Tom: “ Alle elever er forskellige, så jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker og behov”.

 

KOR / SPIREKOR 

OBS: Korene er på pause i sæson 2022/23

bernamus@gmail.com

Torsdag kl. 14.00 – 14.45  (1. klasse + 2. klasse),  OBS: Oprettes først, når der er minimum 10 tilmeldte

Torsdag kl. 14.50 – 15.40  (3. klasse + 4. klasse),  OBS: Oprettes først, når der er minimum 8 tilmeldte 

 

I koret vil vi både synge, lege og bevæge os – sådan lærer man nemlig godt. Vi vil snuse lidt til både rytmer og noder og lære lidt om, hvad det vil sige at gå til kor. Men først og fremmest vil vi synge nogle gode sange.

Vi vægter både det faglige og det sociale højt i undervisningen. I kor-timerne skal der være plads til både de vilde sange og de stille. Og masser af grin!

 

MUSIKKARRUSEL, SAMMENSPIL, GUITAR OG KLAVER 

Mads Glad Fuglsbjerg

mobil: 31 77 80 15, madsgladmusik@gmail.com 

Underviser onsdag og torsdag

Guitar- og klaverelever:  Mads underviser elever til og med 1. klasse i guitar og/eller klaver. For undervisning i guitar og/eller klaver af elever fra og med 2. klasse henvises til henholdsvis Dennis Wiberg Clausen (guitar) og Tom Moriis (klaver) som findes andetsteds her på siden

 

Mads er tidligere ansat i Legestuen og er derfor vant til både skolen og de helt små. Han underviser i guitar, klaver, sammenspil og musik-karrusel.

Mads læser desuden Musikvidenskab på Københavns Universitet. 

 

SANG

Ditlev Ulriksen

mobil: 28 73 83 07, ditlev.ulriksen@youmail.dk

Underviser onsdag kl. 14 – 18  (Anbefalet klassetrin: Fra og med 3. klasse. 1. og 2. klasse anbefales KORET / SPIREKORET) 

 

Ditlev er uddannet sang coach fra COMPLETE VOCAL INSTITUTE og har undervist siden 2016. Derudover har han 30 års erfaring på live scener i DK og hele verden, både med band, som. solist og i flere musicals. Som sangskriver og sanger har Ditlev udgivet 10 album i eget regi og medvirket på endnu flere som solist og korsanger.

Ditlevs sangundervisning bygger på den dansk udviklede COMPLETE VOCAL TECHNIQUE hvor sangeren altid er i  centrum og en session altid vil være baseret på dennes ønsker og behov. På den måde bliver sangeren motiveret og forhåbentlig også hurtigere bevidst om, hvordan stemmen fungerer på en sund måde.

Teknikken/undervisningen er meget pædagogisk og simpel og tager højde for alle læringstyper. Musik vil altid være omdrejningspunktet, så det ikke bliver for tørt og teoretisk.

Ditlev underviser også på MUSICS´COOL i Roskilde, MUSIC INSTITUTE OF COPENHAGEN, COMPLETE VOCAL INSTITUTE ligeledes i København og slutteligt egne private elever.

 

TROMMER og KEYBOARD

Jeppe Moesgaard

mobil: 27 12 25 28, jeppemusik@gmail.com

Underviser alle hverdage

 

Jeppe har undervist i trommer og keyboard lige så længe Musikskolen har eksisteret. Han har selv været elev på Bernadotteskolen og kender nok alle. Udover at undervise er han også studiemusiker og har spillet med utallige bands.