Tilmelding

Tilmelding til sæsonen 2018-2019 åbner den 1. juli. Undervisningen starter 1. september.

I første uge af august vil der blive udsendt opkrævning for betaling for musikundervisning.  Du vil modtage en mail med et link til den første betaling. Sidste frist for betaling af undervisningen ligger i anden uge i august. Når din betaling for undervisning er modtaget, vil du blive kontaktet af den eller de lærere, der udbyder den efterspurgte undervisning. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at det alene er de børn, hvis forældre har betalt rettidigt, der kommer i betragtning til at modtage musikundervisning! Denne procedure er nødvendig for at undgå store restancer – hvilket vi desværre har haft i en del år. Som frivilligt og ulønnet drevet forening, er det udelukket med restancer –  lærerne skal jo have deres løn. Vi er derfor også nødsaget til at standse undervisningen med det samme, hvis betaling udebliver ved indbetaling for andet halvår.

Lærerne vil lægge undervisningsskema i anden halvdel af august – i få tilfælde helt frem til undervisningsstart. Skulle det undtagelsesvis vise sig, at dit barn ikke kan få en tid, der passer jer, bliver det indbetalte beløb naturligvis tilbagebetalt.

Før du går i gang med tilmeldingen, vil vi anbefale, at du først læser vores Betingelser og Priser.

Har du andre ønsker til undervisning end det, vi umiddelbart tilbyder, er du velkommen til at omtale dit ønske i kommentarfeltet på tilmeldingsiden – så ser vi på det!